Vendégkönyv

:)

Dátum: 2022.01.26 | Feladó: Vendég

Jó az oldal. Vendég

köszönjük

Dátum: 2020.08.28 | Feladó: Tóth Gábor

Esküvői zeneszolgáltatóként, rengeteg vőféllyel találkozunk. Janóval kb 8 éve ismerjük egymást, több esküvőn is dolgoztunk együtt, így esett a választás rá. Saját lakodalmunkon is szükség volt valakire, aki összefogja a társaságot, segít a háttérfolyamatokban. Egyértelműen rá gondoltunk és mint mindig, maximálisan elégedettek voltunk a munkájával. Tökéletesen időzített mindent, tisztelettudóan elmondta a vendégeknek a fontos tudnivalókat és mindent kézben tartott. Az idősebb és a fiatalabb korosztállyal is egyaránt megtalálta a közös hangnemet, karakán, határozott hangjával a figyelmet is végig fenn tudta tartani. Ha ti se azon szeretnétek aggódni, hogy hogy fog lezajlani életetek legszebb napja, hanem szeretnétek, hogy gördülékeny legyen minden, akkor maximálsan ajánljuk Janót!

J

Dátum: 2019.12.16 | Feladó: Vendég

Jó az oldal!

Köszönjük

Dátum: 2017.09.03 | Feladó: Niki és Lajos

Kedves Janó!! Ez úton is szeretnénk neked megköszönni , hogy életünk legszebb napját felejthetetlenné varázsoltad!!!Nagyon figyelmes és segítőkész voltál minden percben!! A vendégek egy percig nem unatkoztak!
Ha lagzi és vőfély akkor Janó-vőfély !!!! :)

2017.08.26 Fertőszentmiklós

Köszönjük Janó! :)

Dátum: 2016.09.16 | Feladó: Horváth Judit és Kiss Szilárd

Köszönjük, hogy életünknek e fontos napján ott voltál velünk, és lebonyolítottad elejétől a végéig! Felejthetetlen, vidám, szórakoztató és gyönyörű napunk volt!

Örülünk, hogy Téged választottunk, rugalmasságod, segítőkészséged és lehengerlő humorod köszönjük! :)

Mindenkinek ajánlani fogunk, akinek szüksége van egy szenzációs vőfélyre! :)Köszönjük.

Dátum: 2016.08.30 | Feladó: Vivien és Marius Sobor

Ezúton szeretnénk megköszönni a segitségedet, munkádat az esküvőnk során. Minden szuper volt. Szeretettel ajánlunk bárkinek! Köszönjük!

Köszönet nyìlvánìtás

Dátum: 2016.08.28 | Feladó: Irina ès Pál 2016.8.19 Szany

Ez ùton is szeretnènk neked megköszönni, hogy felejthetetlennè tetted a mi nagy napunkat, amire mindig nagy szeretettel fogunk visszaemkèkezni!
Örūlünk, hogy Tèged választottunk, hisz jelenlèteddel emlèkezetessè ès humorossá varázsoltad e napot!A vendègek egy percre sem unatkoztak, de mi sem

Köszönjük

Dátum: 2016.08.08 | Feladó: Horváth Tímea & Huszár Kálmán Sopron

Sokan, sok mindennel ijesztgettek bennünket az esküvő előtt a vőfélyekkel kapcsolatban, de jobbat nem is választhattunk volna! Az egész násznép egybefüggő véleménye az volt, hogy megszínesítetted az esténket, és mindig pontosan akkor és ott voltál, ahol szükség volt egy kis segítségre, hogy minden tökéletesen menjen, és mindenki igazán jól érezze magát!
Ha újra nősülnék valaha, akkor is csak Téged foglak felkérni! xD
Köszönjük!

Köszönet

Dátum: 2016.08.03 | Feladó: Barbély Andrea & Németh Árpád, Agyagosszergény

Kedves Janó!

Köszönjük szépen a segítségedet, munkádat az esküvőnk során!
Köszönjük, hogy minden kívánságunk úgy teljesült, ahogy szerettük volna!
Ha valaki vőfélyt keres, bátran ajánlunk majd Téged! :)

Janó a legjobb :) !

Dátum: 2014.10.06 | Feladó: Adrienn és Áron

Szia Janó! Szeretnénk megköszönni mindent, a jó hangulat garantált volt így, hogy ott voltál és segítettél nekünk mindenben ! A násznépből is mindenki megjegyezte, hogy hol találtunk ilyen szuper vőfélyt :)! KÖSZÖNJÜK!
Adrienn és Áron

1 | 2 >>

Új hozzászólás hozzáadása